«امیر آقایی» در جستجوی دومین سیمرغ بلورین جشنواره فیلم فجر
امیر آقایی که سال گذشته توانست برای نخستین بار با فیلم «شنای پروانه» سیمرغ نقش مکمل جشنواره فیلم فجر را از آن خود کند امسال با دو فیلم راهی این رویداد سینمایی شده است.
به گزارش ستاره ها و به نقل از میزان؛ «امیر آقایی» که سال گذشته توانست برای نخستین بار با فیلم «شنای پروانه» سیمرغ نقش مکمل جشنواره فیلم فجر را از آن خود کند امسال با دو فیلم راهی این رویداد سینمایی شده تا برای اولین بار این جایزه را برای نقش اصلی نیز دریافت نماید.
آقایی امسال با دو فیلم «خائن کشی» به کارگردانی مسعود کیمیایی و «بی مادر» ساخته سید مرتضی فاطمی نویسی راهی چهلمین جشنواره فیلم فجر خواهد شد.
آقایی در این فیلم با «پژمان جمشیدی» و «میترا حجار» همبازی شده است.
خائن کشی دومین فیلم آقایی در جشنواره چهلم است.
داستان این فیلم درباره چند رفیق است که در فضایی گانگستری میخواهند سر نخ موضوعی حیاتی را پیدا کنند و با افت و خیزهای زیادی مواجه میشوند.
قهرمان این فیلم کیمیایی هم مانند کارهای سابقش آدمی عبوس، جسور و با صفاتی مناسب با دنیای آرمانی کارگردان است.
این قهرمان قرار است با پوشش گانگستری (کلاه شاپو و پالتو) در این فیلم ظاهر شود و در خیابانهای تهران به دنبال پیدا کردن نشانی برای حل یک موضوع جنایی باشد.
آقایی در فیلم «خائن کشی» با مهران مدیری، پانته آ بهرام، نادر فلاح و پولاد کیمیایی همبازی است.